Review – ASRock AMD Radeon RX 7600 Phantom Gaming 8GB OC

Scris de: , in categoria: Placi video, in 1 August, 2023.

ASRock AMD Radeon RX 7600 Phantom Gaming 8GB OC

 
Caldura mare mon cher… caldura mare si dor de… mare… sau munte, sau gratar, sau ceva… stiti voi, relaxare de vara. O activitate a carei lipsa am inceput sa o resimt anul acesta mai acut decat in alti ani, din varii motive. Ce-i drept, ani la rand lunile Iulie si August erau luni linistite, in care ne relaxam la munte si mai realizam cate un material de placere sau obisnuinta, insa tumultul ultimilor 3 ani a schimbat acest lucru, vara fiind mai nou plina de lansari.

Pe de alta parte, personal lucrez cel mai bine in momentul in care altii sunt in vacanta. Mie imi place sa lucrez Duminica, de exemplu, pentru ca nu ma deranjeaza nimeni, nu ma suna nimeni si nu ma cauta nici un curier. Similar, lunile de vacanta sunt numai bune pentru activitati lucrative, pentru ca parca altfel redactezi un articol dupa un gratar copios.

Si totusi, am ajuns sa simt lipsa vacantei de vara datorita aglomeratiei din ultimii 3 ani. Asta nu inseamna ca nu am fost plecati si nu am avut vacanta, ultimele doua seriale dedicate aventurilor in Asia fiind destul de elocvente in sensul asta. Asta inseamna insa ca imi este dor sa stau la munte, sa mai ma ocup cu una alta prin jurul casei, pentru ca apoi sa robotesc la un articol in momentul in care mi se face dor de aceasta activitate. Adica… exact ce fac in momentul de fata… in sfarsit!

Ei bine, dragii monstrului, dupa cum am vazut, vara a fost marcata de lansarea placilor grafice “accesibile” de catre Nvidia si AMD, respectiv de lansarea celei de-a 5-a generatii de telefoane pliabile de catre Samsung. Vom testa desigur si cele mai noi telefoane, dar pana atunci mai avem cateva placi video care au nevoie de atentia noastra. Astfel, dupa ce am testat referinta RX 7600, iar apoi am vazut cum se descurca implementarea Sapphire, astazi a venit momentul sa vedem cum arata un RX 7600 integrat de ASRock, mai precis ASRock AMD Radeon RX 7600 Phantom Gaming 8GB OC.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: