Review – ASRock Radeon RX 7600 XT Steel Legend

Scris de: , in categoria: Placi video, in 11 March, 2024.

ASRock Radeon RX 7600 XT Steel Legend

 
Doua lansari AMD am avut anul acesta, cel putin pe partea de placi video, iar de fiecare data suspectii de serviciu au au fost aceiasi… Sapphire, GIGABYTE si ASRock. Indiferent daca discutam despre AMD Radeon RX 7600 XT sau AMD Radeon RX 7900 GRE, cele trei companii s-au prezentat de fiecare data cu cate o placa video proaspat iesita din fabrica, pentru a afla parerea atoatetestatorului Monstru si a preasfintei sale metodologii.

Iar eu, degraba benchmark-uitor si iute generator de grafice, v-am povestit despre fiecare dintre ele cat de repede am putut, in ordinea in care au ajuns in laborator, pentru ca nu-i asa, nu intotdeuna socoteala de acasa se potriveste cu cea din targ, pachetele mai intarzie prin vama, iar noi mai avem si alte lucruri interesante despre care sa va povestim.

Drept urmare, dupa ce am testat 7600 XT in implementarea Sapphire si GIGABYTE, respectiv 7900 GRE in implementare ASRock si Sapphire, ce credeti voi ca mai am eu acum pe birou, testate deja si asteptandu-si cuminti randul spre a fi publicate?

Ei bine, un 7900 GRE de la GIGABYTE si un 7600 XT de la ASRock, mai precis ASRock Radeon RX 7600 XT Steel Legend. Si pentru ca legenda de otel a ajuns mai devreme in laborator, vom incepe saptamana cu ea. Nu va faceti griji, urmeaza si GRE-ul GIGABYTE cat de curand.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: