Review – ASRock Radeon RX 7600 XT Steel Legend

Scris de: , in categoria: Placi video, in 11 March, 2024.

Concluzii

 
Si uite asa, dragii Monstrului, am testat si cea de-a treia implementare de 7600 XT ajunsa in laboratorul nostru, iar concluzia noastra nu s-a schimbat deloc. Astfel, diferenta de performanta fata de modelul RX 7600 este modica, principalul avantaj pe care RX 7600XT il aduce fiind cantitatea dubla de memorie RAM.

Mai mult decat atat, in momentul de fata, in magazinele din Romania, ASRock Radeon RX 7600 XT Steel Legend este comercializata pentru 2029 RON, ceea ce este cel putin problematic, in conditiile in care AMD Radeon RX 6700XT, o placa din vechea generatie care ofera un spor considerabil de performanta fata de RX 7600XT, este disponibila in magazinele din Romania pentru 1700 RON.

Desigur, daca ne referim strict la implementarea ASRock, aceasta reuseste sa impresioneze, fiind cea mai puternica implementare de 7600 XT testata de noi pana acum, echipata cu un sistem de racire performant si elegant. Singura problema in momentul de fata, spefica seriei 7600 XT, nicidecum celor de la ASRock, este pretul pentru care aceasta este comercializata in magazine. Sa speram totusi ca in curand vom vedea alte preturi pentru cele mai noi placi grafice din oferta AMD.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: