Review – ASUS ROG Strix RX6800 O16G Gaming

Scris de: , in categoria: Placi video, in 14 December, 2020.

Concluzii

 
La fel ca si in cazul placilor grafice Nvidia din seria RTX 3000, avem de-a face cu referinte solide, iesite din comun, dar si cu implementari custom la fel de solide, cu sisteme de racire supradimensionate si performante usor mai ridicate decat in cazul referintelor. ASUS ROG Strix RX6800 O16G Gaming obtine o performanta medie cu 2% mai ridicata decat AMD Radeon RX 6800, in conditiile in care avem de-a face cu o implementare semnificativ mai rece decat referinta.

Si la fel ca si in cazul placilor grafice Nvidia din seria RTX 3000, avem de-a face cu produse puternice, dar care cu greu pot fi gasite in magazine, iar daca printr-o minune gasiti un model disponibil, atunci pretul va fi cu siguranta mult mai ridicat decat ar trebui sa fie. Cerere si oferta, cum s-ar spune, sau mai bine zis… atingerea magica a anului 2020.

Personal nu cred ca aceasta situatia se va remedia anul acesta, dar trag sperante ca la inceputul lui 2021 lucrurile vor intra pe fagasul normal, toate placile grafice lansate in ultimele 4 luni isi vor face aparitia in magazine in cantitati suficiente iar preturile vor ajunge in zona normalitatii.

Iar in momentul in care acest lucru se va intampla, ASUS ROG Strix RX6800 O16G Gaming va fi cu siguranta o optiune interesanta pentru majoritatea pasionatilor. Candva, intr-un 2021 luminos si plin de speranta, in care produsele lansate chiar ajung in magazine iar preturile chiar au legatura cu realitatea.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – ASUS ROG Strix RX6800 O16G Gaming

Lasa-ne un comentariu: