Review – GIGABYTE GeForce GTX 1650 Gaming OC 4G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 23 April, 2019.

Consum

 


 
Pentru a determina consumul am folosit un aparat de masura a consumului la priza lasand sistemul in desktop 10 minute pentru a masura consumul in IDLE. Apoi am rulat Metro Last Light in 3840×2160. Consumul afisat in tabel este consumul intregului sistem si reprezinta cea mai mare valoare inregistrata de aparatul de masura in timpul testului respectiv.

Cu alte cuvinte, consumul mediu este mult mai mic, insa pe noi ne intereseaza valoarea de varf, worst case scenario, stresul maxim la care va fi supusa sursa noastra. Evident, consumul maxim al sistemului poate fi mai ridicat in cazul in care rulam mai multe stress-tester-e in paralel pentru fiecare componenta (de exemplu FUR pentru placa video, Prime95 pentru procesor, HDTune pentru HDD, toate in acelasi timp), dar pe noi ne intereseaza consumul maxim in situatii reale, in cazul nostru in jocuri.

Avem de-a face cu 128 de shadere in plus si frecvente ceva mai mari, dar si cu un nou proces de fabricatie, prin urmare consumul lui GIGABYTE GeForce GTX 1650 Gaming OC 4G este similar cu ceea ce am vazut in cazul lui GTX 1050 Ti, ba chiar mai mic decat al implementarii MSI testate de noi.

Comentarii

3 comentarii la: Review – GIGABYTE GeForce GTX 1650 Gaming OC 4G

  1. Chris Bard a scris pe:

    Super articol cu o gramada de titluri. Feedback-ul legat de pret si de faptul ca AMD este neinvins pe segmentul low end dpdv al pretului este extrem de util pt un end user care cauta o placa noua pe segmentul respectiv. Nu am putut face zoom in pe imaginile legate de placi si preturi de la final pe telefon. Thanks for the in depth review! Chris

  2. Pacpac a scris pe:

    Felicitari pentru review (de calitate ca de obicei), dar la @900 lei nu prea e rentabil….se face un efort financiar si 1660ti ar fi solutia logica, parerea mea. Keep up the good work.

  3. Cristi a scris pe:

    E vorba ca multi nu au de ales, daca au un sistem HP, Lenovo etc. e cea mai buna placa care nu necesita alimentare separata.

Lasa-ne un comentariu: