Review – GIGABYTE GeForce RTX 2080 Gaming OC 8G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 19 September, 2018.

GIGABYTE GeForce RTX 2080 Gaming OC 8G

 
Buna ziua dragii mei si bine v-am gasit pentru un nou episod din epopeea intitulata “Monstru se plictiseste, hai sa-l tinem ocupat”. Stiu, asta imi este meseria si o fac cu drag, dar parca as prefera uneori sa am timp… sa nu lucrez la trei articole deodata…sa vina toate sample-urile cand trebuie si driver-ul sa fie gata cu saptamani inainte de lansare. Stiu, pretentii din astea de om comod…

Chiar si asa, nu as putea spune ca nu am apreciat experienta pe care am avut-o in ultimele 6 zile…in fond, nu in fiecare zi se lanseaza o noua generatie de placi video si ai ocazia sa vezi performanta crescand cu ochii in timp ce treci valorile in tabel. Si pana la urma… de la asta a plecat totul… power… unlimited power.

Asa cum ati putut citi deja in articolul de lansare, noile placi grafice ridica stacheta din acest punct de vedere, iar implementarile integratorilor, chiar daca momentan doar referinte cu alt cooler, ne aduc surprize la capitolele temperaturi, nivel de zgomot sau consum.

Prin urmare, in articolul de fata nu vom mai analiza rezultatele, desi acestea sunt trecute in grafice, ci ne vom concentra asupra constructiei implementarilor, respectiv asupra potentialului de overclocking al fiecareia. Si vom incepe cu prima implementare venita la test, mai precis GIGABYTE GeForce RTX 2080 Gaming OC 8G.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – GIGABYTE GeForce RTX 2080 Gaming OC 8G

  1. DanyVily a scris pe:

    Or fi bune dar momentan sunt prea scumpe plăcile din noua generație de la nvidia. Și încă îmi fac treabă destul de bine cu 1070 ul meu “vechi”..

  2. Dor a scris pe:

    Consumul de curent raportat la frecvență și fps este interesant. La o primă vedere, cipul 2080 este foarte gurmand peste o anumită frecvență, cu un spor relativ mic de performanță. Cred că ar fi bun un studiu de oc și consum 😉

Lasa-ne un comentariu: