Review – GIGABYTE GeForce RTX 2080 Gaming OC 8G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 19 September, 2018.

Concluzii

 
GIGABYTE GeForce RTX 2080 Gaming OC 8G este viziunea companiei taiwaneze asupra referintei, utilizand acelasi PCB dar o solutie de racire proprie. Cu ajutorul acesteia si cu ajutorul unui power target ceva mai strict setat implicit in BIOS, cei de la GIGABYTE au reusit sa ofere una dintre cele mai reci si silentioase versiuni de RTX 2080, aceasta fiind de altfel si una dintre cele mai accesibile implementari disponibile in Romania (4124 RON).

Desigur, cei care isi doresc o implementare pe steroizi mai au putin de asteptat, insa, din cate stiu cei de la GIGABYTE lucreaza la o implementare AORUS care ar trebui sa aduca un alt nivel de performanta. Pana atunci insa, GIGABYTE GeForce RTX 2080 Gaming OC 8G este o buna optiune pentru cei care isi doresc un PC puternic, dar silentios.

Daca ati ajuns pana aici cu lectura, atunci imi face placere sa va anunt ca mai am putina treaba cu voi astazi… Inca putin si veti putea vedea cum arata ce-a de-a treia implementare de RTX 2080 testata in articolul de lansare. Inca putin…

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – GIGABYTE GeForce RTX 2080 Gaming OC 8G

  1. DanyVily a scris pe:

    Or fi bune dar momentan sunt prea scumpe plăcile din noua generație de la nvidia. Și încă îmi fac treabă destul de bine cu 1070 ul meu “vechi”..

  2. Dor a scris pe:

    Consumul de curent raportat la frecvență și fps este interesant. La o primă vedere, cipul 2080 este foarte gurmand peste o anumită frecvență, cu un spor relativ mic de performanță. Cred că ar fi bun un studiu de oc și consum 😉

Lasa-ne un comentariu: