Review – GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti Gaming OC 11G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 1 October, 2018.

GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti Gaming OC 11G

 

Intram in a doua luna calendaristica de toamna, iar ritmul lansarilor nu pare sa incetineasca sub nici o forma, laboratorul nostru fiind asediat de diverse placi video, procesoare si carcase pregatite de lansare. De la AMD Athlon 200GE la Intel Core i9 9900K, de la RTX 2070 la placi de baza Z390, noi produse isi fac aparitia din toate directiile iar eu… pur si simplu vreau o vacanta. Si nu ma refer aici la fantezii exotice cu insule tropicale, ci pur si simplu la dimineti de toamna in care imi beau cafeaua in curte, la munte si pur si simplu… stau.

Totusi, este cat se poate de clar ca fantasmele mele legate de vacante si liniste interioara sunt simple vise indepartate pe care nu voi avea ocazia sa le duc la bun sfarsit prea curand, asa ca trag aer in piept, ma uit la turnul de cutii care continua sa creasca si ma apuc din nou de treaba. Si pana vom discuta despre produsele mentionate mai sus, exista o alta categorie de produse care necesita atentia noastra imediata. Implementarile custom de RTX 2080 si RTX 2080 Ti.

Bine… implementari custom s-ar putea sa fie un termen putin cam pretentios pentru primul val de produse disponibile in magazinele noastre, in conditiile in care acestea au PCB-uri sau performante de referinta. Dar asta se intampla cand Nvidia isi schimba strategia si Founders Edition este comercializata exclusiv in magazinele Nvidia – gasim in magazine implementari care arata altfel si se numesc altfel, dar, de fapt, exact asta sunt – referinte.

Nu ma intelegeti gresit, ele au existat intotdeuna. Le stiti, produsele acelea care costa mai putin decat referinta. Doar ca… noi nu le-am testat niciodata, pentru ca preferam implementari fortoase, care chiar aduc performanta in plus. Ei bine, de aceasta data nu am avut de ales, pentru ca acest tip de implementari sunt cele pe care le puteti cumpara voi din magazine, prin urmare trebuie sa le testam, ca sa stiti pe ce dati banii. O singura rugaminte am la voi – nu le considerati implementari custom, pentru ca nu sunt. Bestiile de genul AORUS Xtreme Gaming nu si-au facut inca aparitia si vor avea cu totul alte performante. Pana atunci insa…

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti Gaming OC 11G

  1. Gigel a scris pe:

    O întrebare, de ce la 1080 se comporta mai prost ca rtx!?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu inteleg intrebarea

  3. Niko a scris pe:

    Bun articol Monstrule. Abia astept si celelalte teste pe care le aveti in vedere. Gigel e gigel si singurul cuvind ce se evidentiaza din cele scrise e prost…

Lasa-ne un comentariu: