Review – GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti Gaming OC 11G

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 1 October, 2018.

Concluzii

 
GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti Gaming OC 11G este cea de-a 5-a placa din seria RTX pe care o prezentam pe site si pot sa va spun de pe acum ca vor mai urma mai multe implementari, atat referinte sub acoperire, cat si implementari nervoase de genul AORUS Xtreme Gaming. Pana atunci, placa video testata astazi este viziunea celor de la GIGABYTE asupra unei implementari de referinta, avand o performanta cu ~1-2% mai buna decat aceasta, pentru un pret ceva mai mic (~5992 RON).

In conditiile in care discutam despre o placa video mai rece si mai silentioasa, cred ca GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti Gaming OC 11G este o optiune demna de luat in seama pentru cei care isi doresc un RTX 2080 Ti silentios si nu sunt dispusi sa scoata din buzunar o suma (probabil semnificativ) mai mare pentru una dintre viitoarele implementari overclockate masiv din fabrica.

Desigur, epopeea noastra nu se opreste aici, iar in curand veti putea citi despre alte implementari RTX 2080Ti, respectiv despre RTX 2070. Si desigur… procesoare, placi de baza, carcase, surse… Ca doar suntem din nou in sezonul lansarilor… iar timpul liber este, cel putin pentru moment, un concept tare indepartat pentru noi.
 

Comentarii

3 comentarii la: Review – GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti Gaming OC 11G

  1. Gigel a scris pe:

    O întrebare, de ce la 1080 se comporta mai prost ca rtx!?

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Nu inteleg intrebarea

  3. Niko a scris pe:

    Bun articol Monstrule. Abia astept si celelalte teste pe care le aveti in vedere. Gigel e gigel si singurul cuvind ce se evidentiaza din cele scrise e prost…

Lasa-ne un comentariu: