Review – MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming X

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 22 February, 2019.

MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming X

 
Nvidia au surprins o lume intreaga in urma cu aproximativ jumatate de an, renuntand la apelativul GTX pentru seria high-end, marcand introducerea ray tracing-ului in timp real prin trecerea la sufixul RTX. A urmat lansarea placilor grafice high-end si mainstream, toate modelele (4 la numar) fiind prezentate in paginile noastre in momentul lansarii.

Evident, era momentul ca gigantul american sa isi completeze portofoliul si in segmentul entry-level, adica acolo unde se realizeaza majoritatea vanzarilor. Desigur, in acest segment puterea de calcul este ceva mai redusa, prin urmare ray tracing-ul in timp real nu isi are neaparat locul in cazul chipset-urilor entry-level / mainstream, motiv pentru care, cred ca nu mai reprezinta o surpriza pentru nimeni faptul ca astazi se lanseaza o placa grafica din seria GTX, pe numele ei GeForce GTX 1660 Ti.

Aceasta se bazeaza pe arhitectura Turing si beneficiaza de pe urma noutatilor cum ar fi Concurrent Floating Point, Unified Cache si Adaptive Shading, insa nu este echipata cu RT cores si Tensor cores, fiind un bun exemplu despre cum ar fi aratat actuala generatie de placi grafice Nvidia, fara… RTX.

Pentru lansarea de astazi, am primit un model de varf, mai precis MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming X, care ne va ajuta sa ne formam o parere despre performantele lui GTX 1660 Ti, o placa grafica pe care multi dintre noi o vor folosi probabil in urmatorii ani.

 

Comentarii

3 comentarii la: Review – MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming X

 1. Artanis a scris pe:

  Nice card! Chiar ma tenteaza…ai idee cand apare GamingX in raft?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Din pacate chiar nu stiu

 3. cerulliber a scris pe:

  @Artanis e deja pe caseking.de … preturile/alte modele pe geizhals.eu

  pentru utilizatorii foarte pretentiosi de aici, sa speram ca vor exista 2-3 modele in zona pro

  https://old.reddit.com/r/nvidia/comments/asxcbc/gtx_1180_confirmed_in_staples_employee_training/

Lasa-ne un comentariu: