Review – MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming X

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 22 February, 2019.

Concluzii

 
Din punctul meu de vedere, exista un singur aspect legat de lansarea de astazi care nu este pe placul meu si acesta este denumirea produsului. Mai precis, cred ca vor exista utilizatori mai putin pasionati care se vor pierde in multitudinea de modele disponibile pe piata. Desigur, din punct de vedere al producatorului, inteleg nevoia de a delimita clar seria RTX de seria GTX, insa GTX 1660 Ti este un nume care pur si simplu va starni confuzie in randul utilizatorilor mai putin avizati.

Dincolo de acest aspect, daca magazinele noastre nu exagereaza cu pretul si vom gasi GTX 1660 Ti pentru preturi cuprinse intre 1300 si 1500 RON, atunci putem spune ca Nvidia au reusit o figura frumoasa in segmentul entry-level / mainstream, lansand un inlocuitor de nadejde pentru batranul GTX 1060. Practic, avem parte de performantele unui GTX 1070, pentru un pret ceva mai mic.

Personal, am fost incantat de performantele lui MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming X, in special daca ne gandim la consum, temperaturi si nivel de zgomot. Sa ai performante de GTX 1070 cu un nivel de zgomot foarte redus, temperaturi care nu depasesc 66 oC si un consum de bec este ceva impresionant, MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming X fiind probabil una dintre cele mai interesante implementari de GTX 1660 Ti de pe piata.
 

Comentarii

3 comentarii la: Review – MSI GeForce GTX 1660 Ti Gaming X

 1. Artanis a scris pe:

  Nice card! Chiar ma tenteaza…ai idee cand apare GamingX in raft?

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Din pacate chiar nu stiu

 3. cerulliber a scris pe:

  @Artanis e deja pe caseking.de … preturile/alte modele pe geizhals.eu

  pentru utilizatorii foarte pretentiosi de aici, sa speram ca vor exista 2-3 modele in zona pro

  https://old.reddit.com/r/nvidia/comments/asxcbc/gtx_1180_confirmed_in_staples_employee_training/

Lasa-ne un comentariu: