Review – MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G Ventus 3X

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 23 January, 2024.

MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G Ventus 3X

 
Buna ziua si bine v-am gasit in cea de-a patra saptamana din an, sau cum ii spunem noi, a doua saptamana de lansari, din caruselul lansarilor 2024. Ce-i drept, nu avem de ce sa ne plangem, deoarece am avut parte de suficienta vacanta, atat la final de an, in calatoria noastra prin Asia, cat si la inceputul anului, pe care l-am petrecut la munte, bucurandu-ne de zapada.

Si totusi, parca nu am mai avut niciodata atatea NDA-uri “pe metru patrat”, ca sa ma exprim asa… Pentru ca in doar 3 saptamani, avem de-a face cu 6 NDA-uri Nvidia (in fond si produsele non-MSRP tot la NDA le publicam), 2 NDA-uri AMD, plus 2 NDA-uri la capitolul telefoane mobile… pana acum.

Asa ca da… caruselul lansarilor 2024 nu pare o sintagma exagerata daca luam in calcul cum a inceput anul. Ei bine, dragii monstrului, astazi avem de-a face cu NDA-ul numarul 4 din 10, mai precis lansarea bestiei denumita Nvidia GeForce RTX 4070 Ti SUPER, probabil una dintre placile video care au o misiune cu adevarat dificila si anume aceea de a inlocui unul dintre cele mai interesante modele lansate anul trecut, mai precis excelenta RTX 4070 Ti.

Si pentru ca RTX 4070 Ti a fost un real succes, iar intrecerea unei astfel de bestii nu este o intreprindere chiar usoara, cei de la Nvidia au facut schimbari pe mai multe fronturi, incepand cu nucleul grafic utilizat si continuand cu cantitatea de memorie.

Vom vedea imediat despre ce este vorba, pana atunci trebuie sa va spun ca la fel ca si in cazul lansarii lui RTX 4070 Ti, nu avem de-a face cu varianta Founders Edition, placa trimisa de Nvidia la teste fiind MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G Ventus 3X, aceasta respectand frecventele specificate de producator. Drept urmare astazi vom vedea cum se comporta acest model accesibil, iar maine vom discuta despre o implementare overclockata din fabrica.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: