Review – Nvidia GeForce RTX 3070

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 27 October, 2020.

Nvidia GeForce RTX 3070

 
Baciul Monstru statea sprijinit in bata, cu privirea senina scrutand zarile insorite ale unei dimineti de Octombrie, cusma trasa sagalnic pe frunte si un pai in coltul gurii, gandind multumit… e bine bre… e bine. Vedeti voi, pana in acel moment, baciul testase RTX 3070 FE, ba chiar testase si 3 implementari de la parteneri, testase noile procesoare AMD Ryzen si chiar daca draft-urile se strangeau unul dupa altul, drafturi care vor trebui scrise la un moment dat, la capitolul teste lucrurile stateau cum nu se poate mai bine.

Atat de bine incat pana si programul era pus la punct cu sfintenie… un laptop pe NEXT Luni, un monitor pe LAB Marti, un telefon sau un smart device pe NEXT Miercuri… si apoi ziua lansarii, 29 Octombrie, in care valul de review-uri dedicate lui RTX 3070 va curge nestavilit asupra cititorilor doritori de informatie. Si apoi tot asa, un telefon, un smart-device, un monitor, ceva pe NEXT, ceva pe LAB, pana in cealalta zi glorioasa, 5 Noiembrie, cand pasionatii de tehnologie se vor inghesui la poarta serverului, ca sa vada cu ochii lor minunea… AMD Ryzen 5000.

Doar ca… baciul uitase un amanunt important… Pentru ca data de 29 Octombrie i se intiparise in minte atat de bine, uitase ca pasionatii vor primi o surpriza pe 27, mai precis review-urile pentru Founders Edition! Si nu, nu era vina celor de la Nvidia – data de 27 era clar mentionata atat pe intranetul companiei, cat si in comunicarea cu reprezentantii acesteia, chiar de mai multe ori, alaturi de notificarea legata de trecerea la ora de iarna. Doar ca, fiind prins intre 4 implementari de 3070, procesoare noi de la AMD si alte noutati care isi asteptau randul pe masa de teste, acest detaliu nu isi gasise drumul catre memoria recenta.

Astfel incat, nu mica mi-a fost mirarea in aceasta dimineata insorita de 26 Octombrie, cand data de 27 mi-a aparut in fata ochilor in momentul in care cautam niscaiva detalii pe site-ul intern al celor de la Nvidia. Ha… ce dandana… na ca mi-am facut singur o surpriza! Desigur, mai devreme sau mai tarziu tot trebuia sa ma apuc sa scriu aceste articole. Doar ca nu ma asteptam sa o fac azi. Asa ca… astazi vom vorbi despre Nvidia GeForce RTX 3070, in implementarea Founders Edition, urmand ca Joi, 29 Octombrie, sa va povestesc cum sta treaba cu modelele GIGABYTE, ASUS si MSI. Surpriza!

 

Comentarii

6 comentarii la: Review – Nvidia GeForce RTX 3070

 1. Ioan Deaconu a scris pe:

  MSRP e 499$. Sau voi stiti ceva cu 449$ ce nu e public? AMD RX … cough cough.

 2. Monstru Post author a scris pe:

  Am primit si pret fob… naiba sa ii pieptene.

 3. Sabiaculuneta a scris pe:

  testase noile procesoare AMD Ryzen… Ai de mistrețul meu..
  . Urmează grafice complicate placi noi vs vechi, proace noi cu placi vechi.. E nevoie de răbdare monșer… Așteptăm,bem tutun, citim, bem(ol)…. Preț 34++la noi…

 4. Ovidiu a scris pe:

  https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/geforce-rtx-3070-available-october-29/
  Eu zic ca scrie foarte clar 499$.

 5. Dreamcatcher a scris pe:

  Exact cum am zis luna trecuta,la performanta nu rupe “cataua” cum se astepta lumea,mai ales sa tranteasca Ti-ul de pamant,insa m-am inselat la consum si prin urmare,nivelul de zgomot si temps.Arata muuuult mai bine.

  Se pare ca de la un moment dat incolo,graficul consumului are o curba exponentiala,chipurile 3080 si mai ales 3090 fiind trase tare de par,contand doar forta bruta care conteaza pana la urma in ochiul suflarii!

  Cred ca da semne si de ceva potential de OC,lasa spatiu de manevra,mai ales pe implementarile partenerilor!

 6. Dreamcatcher a scris pe:

  Contand…care conteaza.1-0 limba romana :D. Deocamdata nu se gaseste pe niciunde.M-am uitat aici in De,unde de fapt nici cele lansate acum o luna nu se prea gasesc,cel putin nu in variantele FE.In rest pe caseking mai prinzi implementari la preturi ok.

Lasa-ne un comentariu: