Review – ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Placi video, in 30 November, 2016.

Concluzii

 
Paradoxal, desi este cea mai performanta implementare pentru GTX 1080 testata de noi pana acum, ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme nu este si cea mai costisitoare, fiind disponibila in magazinele din Romania pentru ~ 3700 RON. Motiv pentru care se numara printre preferatele noastre.

Si nu este greu de inteles de ce… la capitolul performanta nu o intrece nici una dintre implementarile de GTX 1080 testate de noi pana acum, la capitolul nivel de zgomot o intrece doar Gaming X-ul iar la capitolul temperaturi doar Xtreme Gaming. PCB-ul este un exemplu pentru orice producator, sistemul de racire este supra-dimensionat, din punctul meu de vedere, iar pretul este competitiv, tinand cont de oferta existenta pe piata in acest moment.

Prin urmare, daca aveti suficient spatiu in carcasa (atentie, nu este de gluma la acest capitol) si o placa de baza capabila sa sustina un monstru de 1.5KG, ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme s-ar putea sa fie exact ceea ce aveati nevoie. Vom reveni in curand cu un round-up complet al tuturor implementarilor de GTX 1080 testate pana acum, ba chiar si ceva in plus.

 
outro

Comentarii

4 comentarii la: Review – ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Extreme

 1. fubu a scris pe:

  Faina implementare!

 2. Ciupearca a scris pe:

  o bestie silențioasă

 3. Christian a scris pe:

  Ce este mai bun decat un GTX 1080? un titan pascal :))

 4. Alex a scris pe:

  Ma numar printre fericitii posesori ai acestei placi video. Sincer sa fiu nu am citit din review decat ce m-a interesat , dar nu stiu daca s-a zis ca placa video are 2 ANI GARANTIE de la vanzator si daca o inscrii pe siteul Zotac(in maxim 28 zile de la cumparare) beneficiezi de 5 ANI GARANTIE. Momentan nici o placa de pe piata nu da 5 ani garantie(din cate stiu eu).
  Singura “problema” daca o pot numii problema este ca dupa 2 ani de garantie pe care ii ai la vanzator , in ceilalti 3 ani o sa trebuiasca sa trimiti tu placa in UK.
  In rest cum se zice “E tatal lor” . Nu ma deranjeaza ca e un animal de placa . Bigger is better for me 🙂

Lasa-ne un comentariu: