AMD Ryzen 5000 – Part III – Whitey – AMD Ryzen 9 5900X + Nvidia GeForce RTX 3090 + EKWB = Love

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, Procesoare & Chipseturi, in 5 November, 2020.

Concluzii

 
Ehehei, dragii mei, rara avis este domnul Whitey, nu-i asa? Pentru ca RTX 3090 nu prea si-a facut aparitia prin magazine, iar momentan nici AMD Ryzen 9 5900X nu s-a grabit sa ajunga la fanii din Romania. Ce-i drept, celelalte 3 modele sunt disponibile in toate magazinele on-line, deci fanii AMD Ryzen au destule optiuni la dispozitie pentru a construi cel mai tare sistem de gaming pentru 2020.

Si daca stam sa ne gandim mai bine, cam asta am incercat si noi sa facem. Am ales un procesor echilibrat, care ofera performante impresionante in orice situatie, inclusiv in jocuri, impreuna cu cea mai puternica placa grafica disponibila pe piata in acest moment. Am racit totul asa cum se cuvine, cu cele mai noi componente de la EKWB, iar rezultatul il puteti admira cu totii.

Am adaugat 32GB DDR4 de la Crucial, un SSD NVMe de 4TB, o sursa excelenta de la Seasonic si o carcasa eleganta si solida de la Fractal Design si cred ca am obtinut un sistem de vis. Hmm… parca a venit momentul sa schimb PC-ul din daily use. Ce parere aveti? Sa il pun pe Whitey sub birou? Poate scriu articolele mai repede daca folosesc un Ryzen 9 5900X si un RTX 3090…

 

Comentarii

4 comentarii la: AMD Ryzen 5000 – Part III – Whitey – AMD Ryzen 9 5900X + Nvidia GeForce RTX 3090 + EKWB = Love

 1. ZorracK a scris pe:

  Bestial! Dar ramii aia la 3200 strica peisajul!

 2. Monstru Post author a scris pe:

  3800 1:1 🙂

 3. ZorracK a scris pe:

  E, de la o varsta nu mai vad atat de bine!

 4. Liviu a scris pe:

  In ce fel arata … wow ! Superb – pare lucrat. Pe mine cel mai tare ma enerveaza dupa ce termin un proiect ca incep sa ma gandesc la urmatorul :)) si iar , alt timp , alta distractie , bani , efort , nu iese din prima cum trebuie … nevasta pe cap :)))

Lasa-ne un comentariu: