AMD Ryzen 5000 – Part III – Whitey – AMD Ryzen 9 5900X + Nvidia GeForce RTX 3090 + EKWB = Love

Scris de: , in categoria: Editoriale, Featured Articles, Procesoare & Chipseturi, in 5 November, 2020.

Whitey

 
Am avut parte de o toamna superba, cel putin in segmentul hardware. Cu un salt considerabil la capitolul placi video si o serie de procesoare noi de la AMD care intrec orice asteptare si orice concurenta! Si lucrurile sunt departe de a se linisti – mai avem procesoare noi de testat si mai avem si placi video noi de testat. Pana atunci, daca tot s-au lansat astazi noile procesoare AMD, ne-am gandit sa le punem la treaba nu doar in benchmark-uri, ci si intr-un sistem. In fond, pentru asta le vom folosi cu totii, nu-i asa?

Evident, in momentul de fata noile placi grafice AMD inca nu si-au facut aparitia, astfel incat am ales un Nvidia GeForce RTX 3090 pe post de partener al noului lansat AMD Ryzen 9 5900X. In fond, cel putin in momentul de fata, este cea mai puternica placa grafica disponibila pe piata. Ce-i drept, este o pasare destul de rara si putini au ocazia sa o vada pe viu, asa ca macar in sistemul nostru sa o admirati, daca nu v-ati numarat printre norocosii care au intrat deja in posesia unui exemplar.

Despre RTX 3080 si RTX 3090 am discutat in mai multe articole, deci stim cu totii la ce performanta ne putem astepta, in timp ce AMD Ryzen 9 5900X si AMD Ryzen 5950X tocmai au fost lansate, iar noi am publicat mai devreme review-ul de lansare. Drept urmare, a mai ramas sa vedem cum le sta impreuna, intr-un sistem racit ca la carte, cu piese alese de la EKWB.

 

Comentarii

4 comentarii la: AMD Ryzen 5000 – Part III – Whitey – AMD Ryzen 9 5900X + Nvidia GeForce RTX 3090 + EKWB = Love

 1. ZorracK a scris pe:

  Bestial! Dar ramii aia la 3200 strica peisajul!

 2. Monstru Post author a scris pe:

  3800 1:1 🙂

 3. ZorracK a scris pe:

  E, de la o varsta nu mai vad atat de bine!

 4. Liviu a scris pe:

  In ce fel arata … wow ! Superb – pare lucrat. Pe mine cel mai tare ma enerveaza dupa ce termin un proiect ca incep sa ma gandesc la urmatorul :)) si iar , alt timp , alta distractie , bani , efort , nu iese din prima cum trebuie … nevasta pe cap :)))

Lasa-ne un comentariu: