Corsair iCUE H100i RGB Pro XT – Test practic
Prezentare
Radiatorul si cele doua ventilatoare cu levitatie magnetica ML120 PWM sunt ambalate separat, acestea din urma putand fi montate pe oricare parte, in orice directie (push sau pull). Ansamblul waterblock + pompa se alimenteaza dintr-un conector SATA putand controla cele doua ventilatoare PWM – pentru citirea temperaturii, configurare iluminarii si a turatiilor este necesara conectarea cablului miniUSB la un port USB intern al placii de baza. Daca alegem sa nu ne folosim de programul celor de la Corsair, pompa si ventilatoarele vor fi ajustate automat in functie de temperatura lichidului de racire din instalatie, iar iluminarea waterblock-ului va alterna (Rainbow).
Pasta termica este pre-aplicata si este suficienta chiar si pentru procesoare cu IHS-ul ceva mai mare. Pe laterala pompei putem vedea un surub de golire a instalatiei, sau de adaugare de lichid (la nevoie, pentru ca sistemul vine deja umplut, gata de folosire). Sistemul de prindere este usor de montat si exercita o presiune suficienta, calitatea constructie fiind excelenta din punctul meu de vedere. Furtunele sunt groase si pot pivota la iesirea din pompa pentru a putea fi asezate cat mai bine in carcasa. Iluminarea RGB este limitata la capacul ansamblului waterblock + pompa, aceasta fiind discreta si complet configurabila prin iCUE.
Comentarii
Pro XT nu prea are legatura cu Pro, Pro are pompa Asetek, Pro XT pompa CoolIt, care e mai mizerabila dpv zgomot fata de Asetek.
Pingback: Corsair iCUE H100i RGB Pro XT – Test practic - 1iT.ro - Stiri IT, noutati si tehnologie
Pingback: Corsair iCUE H100i RGB Pro XT – Test practic | Stiri IT & C
Pingback: lab501 » Corsair iCUE H115i RGB Pro XT – Test practic