Corsair iCUE H100i RGB Pro XT – Test practic

Scris de: , in categoria: Racire, in 18 February, 2021.

Corsair iCUE H100i RGB Pro XT

 
Cum vara se apropie cu pasi repezi, m-am gandit astazi sa va prezint un AIO de 240mm tocmai bun de domolit caldura procesorului in zilele toride care vor urma peste cateva luni. iCUE H100i RGB Pro XT vine de la Corsair si este urmasul versiuni Pro, avand un design complet negru, o serie de imbunatatiri estetice si performanta imbunatatita. Familia de AIO-uri RGB Pro XT are in componenta 3 membri: H100i (240mm), H115i (280mm) si H150i (360mm). Puteti recunoaste usor modelul XT fata de cel non-XT prin carcasa complet neagra a ansamblului waterblock / pompa.

Iluminarea RGB este si ea prezenta, insa doar pe partea superioara a waterblock-ului, ventilatoarele livrate in pachet fiind ML120 fara RGB, dar cu control PWM, acesta din urma putand fi efectuat prin intermediul electronicii prezente in waterblock / pompa. Suportul software este realizat prin conectarea la un port USB si pornirea aplicatiei iCUE, pe care o cunoastem deja foarte bine. Spre deosebire de varful de gama iCUE Elite Capellix, care venea cu un pret pe masura, iCUE RGB Pro XT are un pret mai prietenos – modelul H100i de 240mm pe care il testam astazi este comercializat pentru 600lei. Interesant, haideti sa vedem ce gasim in pachet!

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Corsair iCUE H100i RGB Pro XT – Test practic

  1. Szabo Ildiko a scris pe:

    Pro XT nu prea are legatura cu Pro, Pro are pompa Asetek, Pro XT pompa CoolIt, care e mai mizerabila dpv zgomot fata de Asetek.

Lasa-ne un comentariu: