Review – AORUS Liquid Cooler 280 – Building AORUS Ryzen Xtreme

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Racire, in 13 April, 2020.

AORUS Ryzen Xtreme

 
Ehehei, dragii mei, avem o flotila intreaga de notebook-uri de testat, cu procesoare si placi video noi. Avem smartphone-uri de ultima generatie, avem o gramada de lucruri interesante pe masa de teste. Si printre acestea, am primit la test si versiunea Lite a carcasei AORUS AC300W, despre care va povesteam in urma cu aproape 3 ani, inauntrul acesteia fiind montat un AIO nou nout, mai precis AORUS Liquid Cooler 280.

Si daca tot l-am primit… ne-am adus aminte de ce va tot spuneam in urma cu ceva timp si anume faptul ca AORUS au avut ambitia sa se numere printre primii producatori care pot oferi toate componentele necesare pentru constructia unui sistem, cu exceptia procesorului. Iar AIO-ul AORUS Liquid Cooler 280 era exact ceea ce lipsea din arsenalul nostru, pentru a putea construi un altfel de sistem.

Desigur, pana atunci trebuie sa va spunem despre ce este vorba, mai precis o familie de solutii de racire de tip All in One, bazate pe cea mai recenta platforma Asetek, la fel ca si alte modele prezentate de noi pe site in ultima vreme. GIGABYTE au optat pentru 3 versiuni de radiator, mai precis 240, 280 si 360mm, toate fiind echipate cu o pompa cu un top LCD, 2 sau 3 ventilatoare ARGB, baza de cupru si furtune imbracate in material textil.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – AORUS Liquid Cooler 280 – Building AORUS Ryzen Xtreme

  1. Vlad a scris pe:

    Salut.

    Recomand sa va instalati ultima versiune de bios pentru placa de baza . https://download.gigabyte.com/FileList/BIOS/mb_bios_x570-aorus-xtreme_f12e.zip

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Vlad – uneori utilizam versiuni timpurii modificate de cei de la AMD, pentru anumite teste interne, alteori ultima versiune de pe site-ul producatorului, pentru review-uri si comparatii real-life. Depinde ce facem cu platforma respectiva in general…

Lasa-ne un comentariu: