Review – be quiet! Pure Wings 3 120mm PWM high-speed White

Scris de: , in categoria: Racire, in 3 May, 2024.

be quiet! Pure Wings 3 120mm PWM high-speed White

 

Ventilatoarele din gama Silent Wings de la be quiet! au avut intotdeauna o mare cautare pentru entuziastii silentiozitatii, insa ce ne facem cand bugetul nostru este limitat, dar tot vrem un ventilator cu un raport zgomot / performanta bun? O data cu lansarea pe piata a AIO-ului Pure Loop 2, be quiet! au lansat si seria de ventilatoarea Pure Wings 3, succesoarele venerabilelor Pure Wings 2.

Familia be quiet! Pure Wings 3 are atat modele de 120mm, cat si de 140mm, high-speed sau normale, PWM sau 3 pini, majoritatea dintre ele fiind disponibile atat pe tema de culoare clasica (negru), cat si in varianta pe alb. Noi am primit la test varianta alba de 120mm PWM high-speed, adica exact ceea ce trebuie pentru amplasarea pe un radiator de watercooling sau un cooler pe aer.

De remarcat ca doar modelul Pure Wings 3 120mm PWM high-speed vine cu 9 pale pentru o presiune statica crescuta, modelul Pure Wings 3 120mm PWM fiind mai mult optimizat pentru airflow in carcasa si prin urmare are doar 7 pale cu un profil mai bland. Pretul de 55 lei la care se gaseste pe piata din Romania poate face din be quiet! Pure Wings 3 120mm PWM high-speed o varianta interesanta de luat in condiderare daca si performanta se ridica la nivelul renumelui companiei producatoare. Ce bine ca tocmai avem o metodologie nou nouta de testare ventilatoare pe care am inaugurat-o de curand, haideti asadar pe pagina urmatoare pentru a vedea specificatiile tehnice.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – be quiet! Pure Wings 3 120mm PWM high-speed White

  1. Cristian G a scris pe:

    Salutare!
    Pe cand si o suita de fisiere mp3 cu inregistrarile la 10 – 15 cm de motoarele ventilatoarelor ? Asa vom putea ” fi acolo ” cu tine in camera anechoica si vom auzi toate zgomotele si vaietele motoarelor

  2. matose Post author a scris pe:

    Analiza spectrala este mult mai relevanta si vom ramane numai cu ea. MP3-ul este comprimat si nu are toate frecventele, iar rezultatul final va fi puternic influentat de sistemul de redare al fiecaruia.

Lasa-ne un comentariu: