Review – be quiet! Pure Loop 2 360mm

Scris de: , in categoria: Racire, in 10 October, 2023.

be quiet! Pure Loop 2 360mm

 

La sfarsitul lunii Septembrie, cei de la be quiet! anuntau lansarea oficiala a AIO-ului Pure Loop 2, acesta fiind un succesor pentru vechiul model numit Pure Loop, testat si de noi in 2020. Ca si noutati avem trecerea la iluminare ARGB pentru capacul waterblock-ului, precum si posibilitatea de a controla acum turatia pompei in mod PWM. Pe radiator sunt montate noile ventilatoare Pure Wings 3 PWM, acestea continuand seria de ventilatoare optimizate pentru silentiozitate, fiind insa prietenoase cu buzunarul cumparatorului. Cu un zgomot generat de maximum 36.8 dBA atunci cand sunt impinse la viteza maxima, ventilatoarele Pure Wings 3 PWM isi vor mentine turatia constanta chiar daca acestea intampina rezistenta din partea radiatorului (Closed Loop Motor).

be quiet! Pure Loop 2 va putea fi achizitionat in 4 variante, diferentiate in functie de dimensiunea radiatorului: 120mm, 240mm, 280mm si varful de gama primit si de noi la test, 360mm. Ca si Pure Loop, succesorul Pure Loop 2 are un port de umplere pe radiator la care avem acces destul de usor, astfel incat lichidul de racire din interior poate fi completat ori de cate ori este nevoie – pentru acest aspect producatorul include in pachetul AIO-ului o sticla de 100ml cu lichid de racire. Iar in cazul in care aveti o problema, garantia de 3 ani va salveaza de bataia de cap.

Desi Pure Loop 2 nu este un produs total nou, tweak-urile efectuate de cei de la be quiet! ii vor aduce un spor de performanta dar si silentiozitate sporita datorita noilor ventilatoare dar si a noii pompe cu control PWM. Acest review ne gaseste cu noua metodologie de testare AIO-uri pusa la punct, prin urmare vom putea urmari mult mai bine scalarea performantei utilizand 2 TDP-uri diferite, precum si monitorizaa zgomotul in functionare utilizand un decibelmetru performant. Haideti mai departe sa vedem ce gasim in pachetul de accesorii.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: