Review – Be Quiet! Silent Loop 2 280mm

Scris de: , in categoria: Racire, in 9 August, 2021.

Concluzii

 

Silent Loop 2 280mm introduce pentru prima oare iluminarea RGB pentru AIO-urile Be Quiet!, venind la pachet si cu un controller care poate fi folosit pentru mai multe dispozitive din sistem. Logo-ul a fost micsorat simtitor, iar iluminarea se poate opri la nevoie, in timp ce pentru mentenanta avem un port de golire / umplere / completare amplasat direct pe radiator. Nu este fabricat de Asetek sau CoolIT, dar calitatea constructiei m-a uimit de prima oara cum l-am scos din ambalaj, ceea ce spune destul de multe.

Iluminarea eleganta RGB si ventilatoarele de top Silent Wings 3 proprietare Be Quiet! fac din Silent Loop 2 280mm un cooler destul de greu refuzat pentru pretul de aproximativ 650 lei. Si aici cei de la Be Quiet! au ascultat utilizatorii si au facut eforturi pentru a oferi cat mai multe la un pret cat mai accesibil

Be Quiet! Silent Loop 2 280mm nu impresioneaza atat de mult prin performanta, cum o face prin silentiozitatea de care da dovada, precum si prin excelentele dotari pentru pretul cerut. Desi gusturile nu se discuta, eu sunt de parere ca Silent Loop 2 are un design extrem de reusit, logo-ul alb discret si iluminarea RGB indirecta fiind de efect. Be Quiet! au nimerit exact cantitatea de RGB, pentru ca dupa cum stim prea mult RGB strica.

Pentru 100 lei in plus putem alege modelul de 360mm, ceea ce va recomand si eu daca aveti o carcasa suficient de incapatoare. La final pot spune ca mi-a placut refresh-ul gamei Silent Loop si abia astept sa vad ce produse se mai lanseaza pana vine sezonul cumparaturilor in toamna / iarna. Era sa uit, Silent Wings 3 ruleaza fin… poate cele mai silentioase ventilatoare la ora actuala, care pot sa miste si ceva aer. Le gasiti si in Romania la un pret mediu de 100 lei / buc – destul de mult, dar merita.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Be Quiet! Silent Loop 2 280mm

  1. Somebody a scris pe:

    Super jmechere Silent Wings 3, am impresia că rotorul este făcut din ABS întărit cu fibră de sticlă.. din ce am văzut pe la AvE..

    Din nefericire nu sunt ok pentru a fi montate pe un radiator din cauza ramei atipice, optimizată pentru a nu transmite vibrațiile spre carcasă, dar nu permite o montare etanșă pe radiator.

    Am unele brănduite Alphacool care au ajuns montate pe carcasă, în locul lor, pe radiator, ajungând două bucăți de redux, montate cu garnitură de spumă.

    Mi se par mult mai bine făcute decât Noctua, cel puțin față de Redux

Lasa-ne un comentariu: