Review – Be Quiet! Silent Loop 2 280mm

Scris de: , in categoria: Racire, in 9 August, 2021.

Be Quiet! Silent Loop 2 280mm

 

Dupa lansarea seriei Pure Loop anul trecut, Be Quiet! au hotarat sa faca un update la gama Silent Loop, aceasta vazand pentru prima oara lumina zilei in 2016 dupa cum va spuneam aici. Sub numele lui de scena Silent Loop 2 avem primul AIO cu iluminare aRGB din portofoliul celor de la Be Quiet!. Pe langa asta, se pare ca feedback-ul utilizatorilor a fost ascultat iar logo-ul este micsorat simtitor, ba chiar avem si un switch prin care putem opri iluminarea alba a logo-ului. Iluminarea RGB este integrata in capacul waterblock-ului si faptul ca este indirecta ii confera o eleganta aparte.

Portul de umplere / completare cu lichid a fost mutat pe radiator pentru acces facil, in timp ce ventilatoarele folosite sunt excelentele Silent Wings 3 – parca m-au ascultat cei de la Be Quiet! cand am facut aceasta sugestie in review-ul lui Pure Loop. Be Quiet! Silent Loop 2 vine cu o garantie de doar 3 ani, suficienta pentru majoritatea utilizatorilor, insa competitori ca NZXT sau Corsair ofera 5 sau 6 ani garantie. Silent Loop 2 este disponibil in versiuni de 120mm, 240mm, 280mm dar si 360mm, insa noi am primit la test modelul de 280mm, care poate fi deja gasit in magazinele din Romania la un pret de aproximativ 650 lei. Un pret bun avand in vedere faptul ca avem de-a face cu un produs premium, insa cred ca am zabovit prea mult pe aceasta pagina si e timpul sa vedem ce gasim in cutie.

 

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Be Quiet! Silent Loop 2 280mm

  1. Somebody a scris pe:

    Super jmechere Silent Wings 3, am impresia că rotorul este făcut din ABS întărit cu fibră de sticlă.. din ce am văzut pe la AvE..

    Din nefericire nu sunt ok pentru a fi montate pe un radiator din cauza ramei atipice, optimizată pentru a nu transmite vibrațiile spre carcasă, dar nu permite o montare etanșă pe radiator.

    Am unele brănduite Alphacool care au ajuns montate pe carcasă, în locul lor, pe radiator, ajungând două bucăți de redux, montate cu garnitură de spumă.

    Mi se par mult mai bine făcute decât Noctua, cel puțin față de Redux

Lasa-ne un comentariu: