Review – Fractal Lumen S36 RGB

Scris de: , in categoria: Racire, in 26 August, 2021.

Prezentare

 

Fractal Lumen S36 RGB este alcatuit dintr-un radiator cu lamele din aluminiu, doua furtune imbracate in material textil, respectiv un waterblock cu baza de cupru si top ARGB, ce poate fi rotit pentru amplasarea corecta a logo-ului. Cele trei ventilatoare de 120mm fac parte din seria Aspect PWM RGB, fiind echipate cu cate un cablu PWM si un cablu ARGB, ambele cu daisy-chaining. Sistemul de prindere este solid si usor de schimbat prin glisare, acesta fiind totodata aspectuos dupa ce il montam in carcasa.

Am apreciat in mod deosebit posibilitatea de inlantuire (daisy-chain) a iluminarii ARGB, cat si a conectorilor PWM. Astfel, putem conecta atat cablurile PWM ale ventilatoarelor, cat si cablurile ARGB, la acest hub (inclusiv cel al top-ului waterblock-ului), Fractal Lumen S36 ocupand un singur conector PWM si un singur conector ARGB pe placa de baza. Cum va spuneam si mai devreme, pompa are lagar ceramic si este integrata direct intre lamelele de aluminiu ale radiatorului de 360mm, se conecteaza la placa de baza printr-un conector cu 3 pini. Aceasta are o turatie de 4000rpm, acest lucru fiind necesar din cauza dimensiunilor reduse, prin urmare pompa emite un zgomot de frecventa inalta ce poate fi distins atunci cand ventilatoarele ruleaza la turatii mici.

Lipsit de pompa din interior, waterblock-ul din cupru are pasta termica pre-aplicata si gazduieste doar partea de iluminare ARGB, care arata spectaculos. Top-ul se poate detasa si roti pentru a pozitiona logo-ul Fractal asa cum trebuie. Frumos si elegant!

 

 

Comentarii

Niciun comentariu la: Review – Fractal Lumen S36 RGB

Lasa-ne un comentariu: