Review – Noctua NH-D12L

Scris de: , in categoria: Featured Articles, Racire, in 29 April, 2022.

Concluzii

 
Noctua NH-D12L este un cooler special, dar care se incadreaza perfect in portofoliul producatorului, cu aceeasi calitate excelenta a constructiei cu care acestia ne-au obisnuit, compatibilitate ridicata si 6 ani garantie, asta ca sa nu mai mentionam suportul oferit pentru cele mai noi socket-uri de pe piata, unele dintre ele nefiind lansate inca (AM5).

Practic, Noctua NH-D12L aduce performanta si silentiozitate acolo unde acest lucru nu era posibil pana acum, cum ar fi carcase in format 4U, sau chiar si unele carcase m-ITX. Desi are o greutate ceva mai redusa, Noctua NH-D12L lupta in aceeasi liga cu NH-D14 si NH-U12A, chiar daca acestea ofera performante mai ridicate.

De asemenea, datorita posibilitatii de a utiliza ventilatorul la viteze de chiar 450rpm, putem utiliza Noctua NH-D12L impreuna cu un procesor de 65W, pentru a obtine un sistem rece si silentios, intr-un format compact. Desigur, Noctua NH-D12L este un cooler premium, acesta fiind comercializat in Romania pentru aproximativ 500 RON, insa pentru aceasta suma primim un produs de calitate, pe care nu vom fi nevoiti sa il schimbam multi ani de acum inainte.

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – Noctua NH-D12L

  1. sorin a scris pe:

    Cateva poze cu el montat pe o placa de baza ar fi facut cat o mie de cuvinte. Nu mai spun intr-o carcasa.

  2. Monstru Post author a scris pe:

    Carcasa foloseste Matei pentru teste, eu personal le testez doar pe masa de teste.

Lasa-ne un comentariu: