Review – NZXT Kraken X73 RGB

Scris de: , in categoria: Racire, in 8 March, 2021.

NZXT Kraken X73 RGB

 
La finalul anului trecut, NZXT au demarat modernizarea seriei de AIO-uri X-3, adaugand mult asteptatele ventilatoare Aer RGB 2, restul specificatiilor ramanand identice cu modelul fara ventilatoare RGB. Pentru noi este cu atat mai interesant review-ul de astazi, cu cat nu am apucat sa testam X-3 non-RGB, lansat in ianuarie anul trecut impreuna cu seria Z-3, din care ati putut vedea cum se comporta modelul de 280mm in review-ul colegului meu Tudor aici.

Seria Kraken X-3 RGB are 3 membrii diferentiati de dimensiunea radiatorului si – implicit – numarul de ventilatoare: Kraken X53 RGB (2 x 120mm), Kraken X63 RGB (2 x 140mm) si subiectul testului de astazi, Kraken X73 RGB (3 x 120mm). NZXT Kraken X73 RGB este un AIO high-end, echipat cu cea de-a 7-a generatie de pompa Asetek, un radiator solid si 3 ventilatoare Aer RGB 2 cu o viteza de rotatie cuprinsa intre 500 si 1500 rpm si design cu 9 pale (comparat cu 7 pale la cele non-RGB).

Ventilatoarele sunt PWM, insa iluminarea RGB este daisy-chain, astfel incat ventilatoarele pot fi inlantuite, pentru a elimina cateva cabluri care ne pot incomoda in sistem. Si pentru ca este vorba despre un AIO high-end, producatorul ofera 6 ani garantie, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. Haideti mai departe sa vedem ce gasim in pachet!

 

 

Comentarii

2 comentarii la: Review – NZXT Kraken X73 RGB

  1. noName a scris pe:

    Ar fi fost interesant dacă ne spuneați și de temperatura lichidului în timpul testelor

  2. Alice Ionescu a scris pe:

    pana la urma se pare ca Asetek gen 4 rulz :))

Lasa-ne un comentariu: