Review – Raijintek EOS 360 RBW
Concluzii
Asa cum era de asteptat, Raijintek EOS 360 RBW ofera performante superioare solutiilor de racire pe aer, precum si un plus la capitolul aspect, datorita iluminarii ARGB. Am apreciat faptul ca ventilatoarele pot fi conectate intre ele, pentru a ocupa un singur header ARGB 5v pe placa de baza, precum si prezenta splitter-ului PWM inclus in pachet.
Singurul punct slab, din punctul meu de vedere, este zgomotul produs de pompa. Desigur, odata montat in carcasa majoritatea utilizatorilor nu il vor remarca, insa cei care isi doresc un sistem dead silent este posibil sa il auda. Faptul ca Raijintek EOS 360 RBW obtine temperaturi cu ~1 oC mai ridicate decat Kraken Z63 nu mi se pare deranjant in mod special.
In fond, Kraken Z63 este comercializat pentru ~1350 RON, in timp ce Raijintek EOS 360 RBW poate fi achizitionat din Romania pentru 480 RON. Ceea ce inseamna ca avem de-a face cu un AIO care ofera un raport calitate / pret foarte ridicat, precum si performante mai ridicate decat cele mai performante solutii de racire pe aer.
Comentarii
„Revenind la cooler-ele noastre, am testat Noctua NH-U12A in conditii real-life, asa cum il vor utiliza multi dintre voi. In acest scop…”
Pagina 4.
Pingback: Review – Raijintek EOS 360 RBW - 1iT.ro - Stiri IT, noutati si tehnologie