Review – Raijintek EOS 360 RBW

Scris de: , in categoria: Racire, in 9 March, 2020.

Raijintek EOS 360 RBW

 
Nu o sa va vina sa credeti, dar astazi vom discuta din nou despre un sistem de racire pentru procesoare. Interesant, nu-i asa? Ei bine, dupa ce Matei ne-a aratat deja cum se comporta circuite de racire cu lichid de la cei mai importanti producatori, am profitat de timpul in care el pregateste celelalte doua articole din serie pentru a testa AIO-uri.

Si daca data trecuta discutam despre un AIO high-end cu un pret pe masura, astazi a venit momentul sa vedem cum arata un AIO mainstream accesibil, produs de Raijintek. Este vorba despre Raijintek EOS 360 RBW, un AIO echipat cu un radiator de 360mm si iluminare ARGB, care este comercializat in momentul de fata pentru ~480 RON.

La fel ca si AIO-ul NZXT testat in urma cu cateva zile Raijintek EOS 360 RBW este deja disponibil in magazinele din Romania, prin urmare nu ne ramane decat sa vedem cum arata si de ce performante este capabil. Sa trecem la treaba…

 

Comentarii

Un comentariu la: Review – Raijintek EOS 360 RBW

  1. Barbu a scris pe:

    „Revenind la cooler-ele noastre, am testat Noctua NH-U12A in conditii real-life, asa cum il vor utiliza multi dintre voi. In acest scop…”
    Pagina 4.

Lasa-ne un comentariu: