AMD lansează FidelityFX Super Resolution

Scris de: , in categoria: Stiri, in 23 June, 2021.

FidelityFX Super Resolution

 

AMD a lansat FidelityFX Super Resolution (FSR), tehnologie open-source dedicată upscaling-ului video, concepută pentru crește framerate-ul și a oferi o experiență de gaming la cele mai înalte standarde.

Peste 40 de dezvoltatori intenționează să sprijine și să integreze FSR în cele mai noi titluri de jocuri. Începând de astăzi, FSR este disponibil în șapte jocuri super interesante: Anno 1800, Evil Genius 2, Godfall, Kingshunt, 22 Racing Series, Terminator: Resistance și The Riftbreaker, iar lista va fi completate cu jocurile care vor oferi suport până la sfârșitul anului 2021.

FSR este disponibil pe mai mult de 100 de procesoare și plăci grafice AMD, precum și pe soluții grafice ale competiției, pentru a fi în sprijinul tuturor jucătorilor. Oferind o performanță de până la 2,4 ori mai mare în 4K pe anumite titluri comparativ cu rezoluția nativă, FSR a fost concepută pentru a fi integrată cât mai ușoar în jocurile ulterioare, dar și în cele existente pe diferite platforme.

Se așteaptă ca FSR să fie disponibilă pe scara largă a dezvoltatorilor de jocuri la mijlocul lunii iulie 2021, descărcare fiind gratuită pentru comunitatea AMD GPUOpen. Puteți descărca cea mai recentă versiune a software-ului Radeon de aici. În plus, puteți găsi mai multe detalii în comunicatul de presă.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: AMD lansează FidelityFX Super Resolution

Lasa-ne un comentariu: