ASUS P6X58D Premium se pregateste de lansare

Scris de: , in categoria: Stiri, in 2 November, 2009.

Dupa ce au lansat o multitudine de placi de baza bazate pe cel mai recent chipset de la Intel, P55, ASUS isi indreapta din nou atentia catre batranul chipset Intel X58 si al sau socket 1366. Desi primele poze cu ASUS P6X58D sunt disponibile de cateva luni, de data asta se pare ca pozele sunt cele ale produsului final care va putea fi gasit si in magazine. Cele mai importante aditii ale acestei noi placi de baza sunt: suportul SATA 6Gb/s (SATA 3) folosind un chip Marvell (porturile SATA de culoare alba din poza) si suportul USB 3.0 oferit de un controller NEC (porturile USB de culoare albastra situate pe panoul de I/O).

asus2

asus1

Circuitul de alimentare al placii (Xtreme Phase) este alcatuit din 16 faze iar schema coloristica a placii, negru-albastru-alb, ofera un aer vesel si linistitor. Placa va fi disponibila in magazine incepand cu aceasta luna, iar pretul nu este inca cunoscut.

Comentarii

4 comentarii la: ASUS P6X58D Premium se pregateste de lansare

  1. DanD a scris pe:

    cum puteti sa spuneti “batranul chipset x58” ???

  2. Matose Post author a scris pe:

    Pai are cam 1 an, ceea ce inseamna destul de mult in domeniul IT. Nu inseamna depasit, ci doar ca este de mai mult timp pe piata decat Intel P55 care a captat atentia tututor in ultimul timp.

  3. DanD a scris pe:

    da, stiu, era un fel de gluma.

    si eu care ma credeam tare cu “noul” meu nv 780i la vremea lui… nu ca nu merge inca 🙂

  4. Catalin a scris pe:

    Buna ziua,
    Credeti ca Intel va scoate un nou chipset pentru socket 1366 tinind cont ca X58 e destul de “batrin” ?

Lasa-ne un comentariu: