CeBIT 2011 – Companii romanesti la CeBIT

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 March, 2011.

De fiecare data cand ajungem la CeBIT ne propunem sa vizitam si standul companiilor romanesti, insa intotdeuna ne lasam pierduti inevitabil in avalansa de intalniri si noutati, astfel incat niciodata nu exista prea mult timp pentru alte activitati decat cele trecute deja in program. Ei bine, anul acesta am pus piciorul in prag, astfel incat am reusit sa ajungem si in hala 5, zona in care companiile expozante din Romania isi desfasoara activitatea. Desigur, atunci cand spun companii romanesti la CeBIT ma refer la cei care expun in stand, deoarece exista un numar mult mai mare de companii care viziteaza CeBIT-ul fara a expune.

Anul acesta am intalnit mai multi expozanti din Romania, predominate fiind companiile producatoare de software. Arobs, Enea, AvanGate, Codespring, Direct Vision, IT Six Global Services, Ropardo, Contico Technologies, Pentalog, MosaIQ, IQuest, Ambo si Feper si-au expus ofertele in pavilionul RomaniaIT. RomSoft a reprezentat segmentul de import si retail, fiind prezenti de asemenea in stand. Nu in ultimul rand, ne-a facut placere sa descoperim printre companiile expozante si un producator de hardware autohton, mai precis brasovenii de la AllView, care si-au expus produsele (telefoane mobile si tablete) in stand.

Desi atmosfera bussines si solutiile software nu sunt tocmai principalul nostru punct de atractie, ne-am bucurat ca am avut ocazia sa vizitam standul RomaniaIT, si este laudabil efortul acestor companii de a expune in CeBIT. Putem spune ca nu doar la capitolul presa si mari importatori Romania este bine reprezentata la CeBIT, segmentul expozantilor fiind de asemenea la inaltime.

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2011 – Companii romanesti la CeBIT

Lasa-ne un comentariu: