CeBIT 2011 – noi produse in portofoliul Chieftec

Scris de: , in categoria: Stiri, in 1 March, 2011.

Obositi deja dupa doua zile traite la intensitate maxima, privirea ne-a fost atrasa de o inventie minunata situata in standul prietenilor de la Chieftec. Astfel, cu ingeniozitate si dedicatie, o banala carcasa a fost transformata intr-o adevarata fantana a fericirii, mai ales pentru calatorul insetat. Daca va ganditi ca am luat-o razna, va invit sa admirati mai jos minunea minunilor….

.

.

Normal, dupa ce ne-am adapat din carcasa, nu puteam sa nu aruncam o privire asupra noutatilor aparute in portofoliul celor de la Chieftec. Nitro SPS-1000C este un nou produs adaugat gamei Nitro, mai precis o sursa modulara de 1000W cu certificare 80PLUS Silver, iar Chieftec CTB-450S este un nou model dedicat gamei entry-level, cu performante decente si un pret accesibil. Nu numai sursele s-au inmultit in ograda Chieftec, ci si dispozitivele in ton cu “vremurile”, ma refer desigur la carcasele pentru dispozitive de stocare externe pe USB 3. Am putut admira nu mai putin de 3 modele, unul de 2.5″, unul de 3.25″ precum si un foarte interesant model din piele, de 2.5″.

O alta noutate o reprezinta brand-ul Arena, un brand de surse destinate pietelor slab dezvoltate, unde accentul se pune in principal pe pret.

.

Comentarii

Niciun comentariu la: CeBIT 2011 – noi produse in portofoliul Chieftec

Lasa-ne un comentariu: