CES 2020 – MSI GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z 10th Anniversary Edition

Scris de: , in categoria: Stiri, in 12 January, 2020.

Lightning Z

 
Nici placile video nu au fost uitate de MSI, acestia aratand MSI GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z 10th Anniversary Edition, un RTX 2080 Ti cu design deosebit, atat datorita ventilatoarelor RGB, cat si insertiilor similare cu fibra de carbon. Totusi, cel mai important aspect din punctul meu de vedere este faptul ca avem de-a face cu o placa grafica din seria Lightning, probabil una dintre cele mai legendare serii dedicate overclockerilor, pe care noi le-am folosit in trecut pentru a castiga MOA 2010 Istanbul, respectiv MOA 2010 Taipei.

Pe langa o placa video dintr-o serie legendara, cei de la MSI au prezentat si o pereche de casti wireless, care pot fi utilizate atat pe post de casti normale, cat si intr-un sistem in care un partener ne ajuta sa trecem de momente ceva mai dificile in jocuri, preluand controlul de pe un dispozitiv separat (notebook, tableta, etc) si utilizand castile pentru a comunica cu noi.

Tot la capitolul gaming am mai putut admira tastatura Vigor GK50 Low Profile, mouse-ul Clutch GM30, precum si headset-ul Immerse GH50. Nu in ultimul rand, pentru profesionisti, exista produse corespondente si in seria Creation, cu un design simplist, elegant, pentru cei care nu apreciaza neaparat iluminarea RGB.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: CES 2020 – MSI GeForce RTX 2080 Ti Lightning Z 10th Anniversary Edition

Lasa-ne un comentariu: