CES 2020 – MSI lanseaza MSI GE66 Raider Limited Edition by Colie Wertz pentru fanii Star Wars

Scris de: , in categoria: Stiri, in 11 January, 2020.

MSI GE66 Raider

 
Chiar daca CES-ul este un eveniment de proportii impresionante, unde companiile americane organizeaza din cand in cand lansari de produse, majoritatea companiilor taiwaneze sunt prezente la fata locului, insa isi pastreaza anunturile “grele” pentru Computex, cea mai importanta expozitie de tehnologie pentru pasionatii de hardware. De data aceasta insa, cei de la MSI au facut un efort si s-au prezentat la CES in forta, alaturi de noutati din toate segmentele portofoliului.

Astfel, daca la capitolul placi de baza am putut admira X570 Tomahawk, iar Aegis Ti5 a propus un nou format celor care isi doresc un desktop brand gata construit, nici departamentul notebooks nu s-a lasat mai prejos, aducand la CES 2020 o serie de noutati interesante. Astfel, aici au fost lansate oficial modelele MSI GE66 Raider si MSI GS66 Stealth echipate cu procesoare Intel Core din generatia a 10-a.

Ambele sunt gandite pentru cei care isi doresc un notebook de gaming discret, dar care ofera avantaje reale pasionatilor de gaming competitiv. Astfel, atat MSI GE66 Raider, cat si MSI GS66 Stealth, sunt echipate cu un display Full HD de 15.6″, cu o rata de refresh de 300Hz, cea mai ridicata rata de refresh pentru un notebook disponibil pe piata in acest moment.

Mai mult decat atat, ambele ofera o baterie uriasa, cu o capacitate de 99.9Wh, limita fiind practic impusa de regulamentul diverselor organisme care reglementeaza siguranta aviatica (de exemplu TSA). Diferenta principala intre cele doua modele este grosimea si greutatea (19.8mm si 2Kg pentru modelul GS66 Stealth), precum si sistemul de racire. Astfel, daca GE66 Raider este echipat cu sistemul MSI Cooler Boost 5, modelul GS66 Stealth foloseste noul MSI Cooler Boost Trinity+, in componenta caruia intra unele dintre cele mai subtiri ventilatoare din lume, cu o grosime a lamelelor (67 la numar) de doar 0.1mm.

Totusi, din punctul meu de vedere, adevarata vedeta din portofoliul MSI este MSI GE66 Raider Limited Edition by Colie Wertz, practic o versiune de GE66 Raider personalizata de catre Colie Wertz. Pentru cei care nu stiu despre cine este vorba, Colie Wertz este un artist vizual care a participat la post-productia unor titluri cum ar fi Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, Star Wars: Episode II – Attack of the Clones, Rogue One: A Star Wars Story sau Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi, ca sa amintim doar cateva din tilurile prezente in filmografia sa.

 

Comentarii

Niciun comentariu la: CES 2020 – MSI lanseaza MSI GE66 Raider Limited Edition by Colie Wertz pentru fanii Star Wars

Lasa-ne un comentariu: