Chestionar – portretul cititorului la mijlocul lui 2017

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 May, 2017.

It’s that time of the year again… chestionar time …

Asa cum va explicam in cadrul sondajelor intreprinse in 2016 si la inceputul lui 2017, unul dintre avantajele de a face parte din European Hardware Association este acela ca putem intelege mai bine piata europeana, comparand profilul cititorilor din mai multe tari. De aceea, fiecare site membru al acestei organizatii va publica anual un chestionar pentru cititori, in baza caruia ne putem da seama cu usurinta ce prefera romanii sau englezii, ce tehnologii vor avea succes mai mare intr-o tara sau alta, s.a.m.d.

Acum a venit momentul sa luam pulsul pietei locale la mijlocul anului 2017. Desigur, pe mine personal ma intereseaza mai putin ce achizitii aveti in plan sau cat veti cheltui in urmatorul an, dar pe de alta parte cati romani sunt interesati de surse de alimentare si cati de notebook-uri de gaming reprezinta un subiect interesant in momentul in care discutam despre cititorii celui mai important site hardware din Romania. Mai ales pentru ca mare parte dintre intrebari s-au schimbat fata de chestionarul din ianuarie, iar unele sunt chiar pe gustul meu.

Prin urmare, o sa va rog sa va lipsiti de 3 minute din timpul vostru pretios si sa raspundeti in chestionarul nostru. Nu dureaza mult, raspunsurile sunt anonime si ne ajutati sa strangem date reale, despre preferintele cititorilor nostrii, care pot influenta pe viitor companiile care va intereseaza sau magazinele care va intereseaza. Nu este obligatoriu, nu avem nevoie nici macar de adresa voastra de email, pur si simplu aceste raspunsuri ne ajuta in a contura portretul cititorului EHA la mijlocul lui 2017. Va multumim!

 
European Hardware Association Logo - 200px

Comentarii

3 comentarii la: Chestionar – portretul cititorului la mijlocul lui 2017

  1. nat a scris pe:

    Intrebari foarte relevante pietei actuale – ma bucur sa vad incluse si optiuni negative in chestionar. Sper sa fie de folos!

  2. Nu am fost 100% sincer in chestionar, in sensul ca eu am comanda de chestiuni pentru upgrade dar nu au ajuns inca, si practic, plata nu a fost facuta 😀
    Dat fiind ca inca sunt in stadiul de superpozitie privind upgrade-ul, am considerat orice decizie deja facuta (dar nu dusa la sfarsit prin plata) ca fiind upgrade “in viitor”, pentru ca tehnic vorbind, maine-poimaine face parte din “urmatoarele 12 luni” sau termenul relevant din chestionar.

  3. grrr a scris pe:

    La GPU eficaciatea nu e pe lista, la monitoare culoarea, tipul de panou, AR nu sunt pe lista…

Lasa-ne un comentariu: