Computex 2010 – Noutati de la CoolAge

Scris de: , in categoria: Stiri, in 3 June, 2010.

O sa incep cu poza mea preferata, unde il vedeti pe Tudor Badica in “vizita oficiala” la standul companiei CoolAge din cadrul Computex 2010. CoolAge a fost prezenta in testele lab501 prin coolerul X120 Transform, care la acea vreme venea cu o tehnologie foarte interesanta numita Wind Tunnel, menita sa imbunatateasca suprafata de disipare si airflow-ul. In articolul din link puteti citi mai multe detalii despre aceasta tehnologie care va fi prezenta si in viitorul Z120 Wing, pe care il puteti vedea in pozele urmatoare.

Remarcam aspectul deosebit al acestui cooler, sistemul de prindere metalic dar si baza HDT. Desi nu pot spune ca sunt bucuros sa vad o baza HDT trebuie sa privim si partea buna a lucrurilor, si anume baza HDT construita de CoolAge are distanta foarte mica intre heatpipe-uri, a caror diametru este de numai 6mm. Aceasta constructie permite un contact al heatpipe-urilor cu o suprafata mai mare din ihs, dar numai testele ne vor spune cu exactitate daca vom avea un avantaj real in acest caz.

Mai jos observam si coolerul Z120 Aero, fara tehnologia Wind Tunnel, care este posibil sa obtina perfomante foarte bune, in special la folosirea unor turatii mari. Inchei spunand ca am fost placut impresionat de aceste coolere a caror eleganta deosebita te face sa uiti pentru moment ca dispun de o baza HDT.

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2010 – Noutati de la CoolAge

Lasa-ne un comentariu: