Computex 2014 – GIGABYTE Brix NAS

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 June, 2014.

GIGABYTE Brix este o serie bine cunoscuta si de succes de NUC-uri Intel, poate si din cauza ca GIGABYTE a incercat toate tipurile de functii si formate aditionale. Desigur, exista gama standard Brix, dar pe langa aceasta am putut vedea Brix Projector(un Brix care include un proiector), Brix Pro(o versiune de Brix cu Iris Pro pentru gameri) si asa mai departe. Ei bine, la Computex am avut ocazia de a zari o abordare noua, sub forma GIGABYTE Brix NAS.

GIGABYTE Brix NAS este construit in jurul unui procesor Intel Core i5 4250U si are 2 sloturi So-DIMM, 4 porturi USB 3.0, conectori RJ-45 si audio si iesiri video mini HDMI si mini DP. Desigur, dupa cum o sugereaza si numele, cel mai interesant aspect despre GIGABYTE Brix NAS este faptul ca poate adaposti pana la 4 unitati de stocare 2.5” putand fi folosit ca un network attached storage.

_DSC9591

_DSC9592

Comentarii

Un comentariu la: Computex 2014 – GIGABYTE Brix NAS

  1. Alin a scris pe:

    Daca nu folosesti RAID 5 (majoritatea nu folosim) – la ce e util procesorul ala?

    Pe de alta parte, daca tot avem procesor i5, as fi pus 3 placi de retea gigabit, astfel poti sa pui un hypervisor, pui un freenas pentru stocare asociat cu o placa de retea + routerOS care foloseste celelalte 2 placi de retea pentru un gateway/firewall de zile mari,

Lasa-ne un comentariu: