Computex 2016 – Aerocool

Scris de: , in categoria: Stiri, in 8 June, 2016.

Aerocool

 
Stand-ul AeroCool a fost interesant anul acesta, accentul fiind pus pe doua linii de produse, mai precis Project 7 si Dream Box. Dream Box reprezinta o serie de piese tubulare cu ajutorul carora entuziastii pot construi carcase exact asa cum isi doresc, de orice forme si dimensiuni.

Project 7 este brand-ul sub care cei de la AeroCool au lansat la Computex carcase, surse, ventilatoare precum si sisteme de racire de tip AIO. Astfel, P7-W240 Pro este un sistem de racire de tip AIO, in care pompa si rezervorul au dimensiuni normale. Astfel, cei de la AeroCool spera sa atraga utilizatorii care isi doresc un sistem aratos, cat mai apropiat de sistemele dotate cu sisteme clasice de racire cu apa, dar care nu sunt foarte priceputi sau le este teama sa asambleze un astfel de sistem cu mana lor. Evident, sistemul este pre-umplut cu lichid, dar este iluminat si arata aproape ca un loop construit de la zero.

Ne-au atras atentia si ventilatoarele complet iluminate, care s-ar potrivi de minune in orice proiect de modding serios, dar si sursele certificate 80 PLUS Platinum care au majoritatea traseelor trase prin PCB, numarul cablurilor din interior fiind redus la minim.

 
Aerocool-01

Aerocool-02

Aerocool-03

Aerocool-04

Aerocool-05

Aerocool-06

Aerocool-07

Aerocool-08

Aerocool-09

Aerocool-10sp;

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: