Computex 2023 – AeroCool

Scris de: , in categoria: Stiri, in 5 June, 2023.

AeroCool

 
Gazduiti de asemenea in standul Caseking, cei de la AeroCool au prezentat seria APNX (AeroCool Performance Nexus). Aici am putut vedea carcasa AeroCool APNX-C1, care poate fi personalizata dupa bunul plac cu ajutorul laturilor interschimbabile, aceasta remarcandu-se atat prin aspect, cat si prin fluxul de aer generos pe care il poate oferi componentelor.

De asemenea, am mai vazut ventilatoarele AeroCool F1 si F2, acestea avand o grosime de 30mm, fiind disponibile in variante de 120mm ARGB sau 140mm ARGB, respectiv seria de surse AeroCool APNX P1, alcatuita din modele 80Plus GOLD, ATX 3.0, de pana la 1200W.

Nu puteau sa lipseasca cooler-ele, AeroCool prezentand APNX A1 4P, un cooler cu un TDP de 210W, dar si prototipurile pentru viitoarele modele de carcase, pe care insa nu am avut voie sa le pozam in acest moment. Tot ce pot sa va spun este ca vom vedea lucruri foarte interesante de la AeroCool in viitorul apropiat, primul fiind cu siguranta carcasa AeroCool APNX-C1, care va avea un pret recomandat de 149 Euro.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: