Computex 2016 – Seasonic

Scris de: , in categoria: Stiri, in 31 May, 2016.

Seasonic Prime

 
Cei de la Seasonic au dezvaluit existenta seriei Prime inca din Ianuarie, in cadrul CES-ului, insa produsele au fost rafinate intre timp, iar astazi am avut ocazia in cadrul Computex Taipei 2016 sa vedem varianta finala a modelului Seasonic Prime 750 Titanium. Este vorba, evident, despre o sursa certificata 80 PLUS Titanium, bazata pe o platforma noua produsa in-house de Seasonic.

Seria Prime va contine doar modele certificate 80 PLUS Platinum si Titanium, iar modelele Titanium vor avea puteri cuprinse intre 450 si 850W. Nu doar platforma a fost schimbata de la seria Platinum si pana acum, ci si tipul de ventilator folosit. Seria Platinum a fost intotdeuna o serie silentioasa, insa cei de la Seasonic promit ca modelele Titanium din seria Prime vor fi nu doar mai eficiente ci si mai silentioase, datorita ventilatorului care nu se invarta decat in cazul incarcarilor de peste 45%.

Seasonic Prime 750 Titanium ar trebui sa ajunga in curand si in magazine, iar cumparatorii vor beneficia de pe urma garantiei extinse de 10 ani. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul celor de la Seasonic.
 
SeasonicPrime-06

SeasonicPrime-01

SeasonicPrime-02

SeasonicPrime-03

SeasonicPrime-04

SeasonicPrime-05

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: