Computex 2018 – ADATA

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2018.

ADATA

 
Ca in fiecare an, cei de la ADATA au avut un stand impresionant in cadrul Computex-ului, aratand cele mai noi produse din toate categoriile posibile. Astfel, am putut vedea pe viu memoriile ADATA XPG Spectrix G80, care au atins o frecventa DDR4 5531 MHz (record mondial pana in momentul Computex-ului), dar si modele ceva mai accesibile, cuim ar fi ADATA XPG Gammix D50. Evident, ambele modele sunt dotate cu iluminare RGB, un accesoriu nelipsit in zilele noastre.

Tot aici am putut vedea noul ADATA XPG EMIX H20, un headset optimizat pentru eSports, precum si sistemele de racire pentru SSD-uri ADATA XPG Tornado, primele heatsink-uri RGB pentru SSD-uri PCI-E din lume. Tot la capitolul stocare am putut admira noile carduri SD UHS-I U3 V30 gandite pentru creeatorii de continut 4K, dar si SSD-urile accesibile ADATA XPG SX6000.

Nu in ultimul rand, ne-au atras atentia power bank-ul ADATA P5000, dotat cu iluminare pentru verificarea veridicitatii bancnotelor, precum si wireless charger-ul ADATA CW0100. Evident, in epoca Amazon Alexa era imposibil sa nu gasim in standul producatorului taiwanez si doua smart speaker-e, pe numele lor SS01 si SS03.
 

Comentarii

Niciun comentariu la: Computex 2018 – ADATA

Lasa-ne un comentariu: