Computex 2024 – ADATA & XPG

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2024.

ADATA & XPG

 
Standul celor de la ADATA si XPG este intotdeuna plin de noutati, producatorul taiwanez activand in mai multe domenii, de la solutii de stocare interne sau externe si pana la surse de alimentare, sau, mai nou, carcase. Astfel, in standul lor am vazut XPG Invader X BTF, o carcasa compatibila cu placile de baza cu conectorii pe spate de la ASUS si MSI, Invader X Mini, precum si uriasul Invader X Pro BTF.

Noutatea absoluta a fost consola portabila XPG Nia, prin care cei de la ADATA incearca sa abordeze usor diferit piata, oferind un display care culiseaza, pentru un plus de ergonomie, slot NVMe usor accesibil, pentru ca utilizatorii sa poata schimba cu usurinta SSD-ul, dar si compatibilitate cu noul standard de memorie CAMM2, XPG Nia fiind in momentul de fata singura consola portabila care foloseste acest standard.

Desigur, in momentul in care spui ADATA spui memorii si stocare, drept urmare am vazut mai multe SSD-uri interesante in standul ADATA, cum ar fi Project NeoCool, Legend 970 Pro PCI-E 5.0, respectiv SE920, un SSD extern USB 4, capabil de a atinge viteze de pana la 4000MB/s, disponibil in capacitati de 1, 2 si 4TB.

Project NeonStom, adica SSD-ul PCI-E 5.0 cu racire cu lichid pe care l-am vazut anul trecut la Computex, a evoluat, fiind mai aproape de productia de masa, iar ADATA Lancer Neon RGB DDR5 este o noua serie de memorii DDR5 cu frecvente de pana la DDR% 8000, cu un sistem de iluminare inovator.

Ne-au mai atras atentia si SSD-urile externe ADATA SC750 si SC720, precum si cardurile de memorie SDXC SD 8.0 Express, capabile de viteze de pana la 1700 MB/s pentru citire, respectiv 1200 MB/s pentru scriere. Acestea ar trebui sa isi faca aparitia pana la finalul acestui an.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: