Computex 2018 – Dancop castiga campionatul si GSkill ating DDR4 5543

Scris de: , in categoria: Stiri, in 14 June, 2018.

GSkill

 

Pentru al 7-lea an la rand, stand-ul GSkill a gazduit World Record Stage, adica o scena unde mai multi overclockeri de calibru, reprezentand diverse brand-uri, s-au intrecut in a obtine cat mai multe recorduri mondiale. Anul acesta am putut admira nu mai putin de 10 recorduri mondiale obtinute de catre K|NGP|N, TopPC si Splave, printre care si recordul mondial pentru cea mai mare frecventa a memoriei atinsa vreodata, obtinut de TopPC cu ajutorul unui kit de memorii GSkill TridentZ RGB pe o placa de baza MSI Z370I GAMING PRO CARBON AC . Acesta a atins o frecventa DDR4 5543, cu 12MHz mai sus decat recordul anterior.

Tot la stand-ul GSkill a avut loc si cea de-a 5-a editie a campionatului GSkill OC World Cup, unde 6 participanti s-au infruntat in 5 benchmark-uri pe parcursul a 5 zile. GSkill World Cup se numara printre ultimele competitii live de overclocking, calificarile avand loc online intre 10 de overclockeri iar finala live intre 6 overclockeri. Anul acesta competitia a fost castigata de Dancop, din Germania, urmat de Alex@RO din Romania si Lucky Noob din Indonezia.

De-a lungul timpului, competitia a fost castigata de catre Splave (USA, 2014), Lau Kin Lam (Hong Kong, 2015), Splave (USA, 2016), rsannino (Italia, 2017) si Dancop (Germania, 2018). Colegul nostru Alexandru Nedelcu a fost foarte aproape de titlu anul acesta, castigand 2 probe din 5, in timp ce Dancop a reusit sa castige 3 probe. In aceste conditii, ii uram succes lui Alex la anul – cine stie, poate el va fi cel care va aduce acasa singurul trofeu de overclocking care lipseste din Romania!

Pentru cei mai noi in domeniu, Alex a fost cel care a adus in Romania trofeul Galax GOC in 2017, in timp ce MOA, GOOC si Country Cup au fost castigate in perioada 2010-2011 de catre echipa LAB501, reprezentand Romania.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: