Computex 2023 – GSkill

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 June, 2023.

GSkill

 
Ca in fiecare an, cei de la GSkill au avut unul dintre cele mai mari si mai spectaculoase stand-uri de la Computex, fiind practic punctul terminus pentru toti entuziastii, indiferent daca discutam despre overclocking sau modding. Astfel in primul rand am putut vedea mai multe versiuni de GSkill TridentZ Royal, cele mai lucioase, stralucitoare si bling-blingy memorii DDR5 pe care le-am vazut pana acum.

De asemenea, in buna traditie GSkill, in stand au fost expuse mai multe sisteme unde diverse kit-uri de memorie GSkill rulau la frecvente astronomice, sau cu latente foarte stranse, atat pe sisteme AMD, cat si pe sisteme Intel. Discutam aici despre kituri 2 x 24GB DDR5 8800 40-48-48, sau 2 x 48GB DDR5 6800 34-46-46, sau impresionantele 8 x 48GB (384GB !!!) DDR5 6000 30-39-39!

Am vazut tot aici si cateva carcase si AIO-uri GSkill, ba chiar si o unitate de control (WigiDash) cu ajutorul careia putem avea acces rapid la o serie intreaga de parametrii si aplicatii ale sistemului nostru, utila deopotriva pentru gameri si pentru streameri.

Pentru a treia oara consecutiv am putut admira unele dintre cele mai interesante sisteme modate de la Computex, in cadrul G.SKILL Extreme Mod Stage 2023, iar overclockeri reprezentand GSkill, ASUS, EVGA, MSI si ASRock s-au intrecut in a dobori recorduri mondiale, in cea de-a 9-a editie GSkill OC World Record Stage.

Nu in ultimul rand, anul acesta a avut loc cea de-a 7-a editie a concursului GSkill OC World Cup, practic singurul concurs live de overclocking care se mai organizeaza in zilele noastre, insa despre acesta vom discuta intr-un articol separat.
 

Comentarii

Un comentariu la: Computex 2023 – GSkill

  1. kvarq a scris pe:

    Chiar ma miram ca nu mai scot G.Skill “Bo$$ Edition” la DDR5, here they are =))
    A fost o perioada buna nov2022-jan2023 cand au aparut A-Die-uri pe kituri fara RGB & sh*t, acum iar le fac cu M-die ca la inceput, probabil ca acum binning-ul e rezervat pentru kit-uri cu frecvente mari de “lux”

    Multumesc fain de articole si poze, totul la obiect, chiar n-aveam rabdare sa ma uit pe la streameri cu NMG* 😀
    Vacanta placuta dupa!
    *Nume Mari si Grele 😛 =)))

Lasa-ne un comentariu: