Computex 2023 – ADATA & XPG

Scris de: , in categoria: Stiri, in 6 June, 2023.

ADATA & XPG

 
Cei de la ADATA au avut un stand dublu, dedicat celor doua brand-uri din portofoliu, mai precis ADATA si XPG. Astfel, in standul ADATA am putut vedea doua SSD-uri PCI-E Gen 5, mai precis ADATA Legend 970, bazat pe clasicul controller Phison E26, dar si interesantul ADATA Project NeonStorm.

Acesta este interesant din mai multe puncte de vedere… in primul rand pentru ca utilizeaza un sistem de racire cu lichid, bazat pe un waterblock construit din aluminiu extrudat si doua ventilatoare, iar in al doilea rand pentru ca este bazat pe un controller Silicon Motion SM2508, capabil sa ofere viteze de citire de pana la 14000MB/s, respectiv viteze de scriere de pana la 12000MB/s.

Tot in standul ADATA am vazut si SSD-uri Gen 4, kituri de memorie DDR5, ba chiar si un card de memorie SD Express, care ofera viteze de 1600/1300 MB/s.

Cel mai interesant insa a fost sistemul pe care l-am gasit in stand-ul XPG, bazat pe 4 placi grafice Nvidia GeForce RTX 4090 si sursa XPG Fusion 1600W Titanium, construita in colaborare cu Delta. Aceasta este capabila de rezultate impresionante, asa cum au demonstrat producatorii in stand, utilizand o placa de masura de la Powernetics si incarcand simultan cele 4 placi grafice pentru a obtine un consum de peste 1650W sustinut.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: