Computex 2023 – ASUS

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 June, 2023.

ASUS

 
Si ASUS au avut un stand urias, ticsit de vizitatori, acestia roind efectiv in jurul celor mai noi produse ale companiei, cum ar fi consola ROG Ally sau ultraportabilul ZenBook S13 OLED. Noua ne-au atras insa atentia doua produse noi noute, mai precis router-ul WiFi 7 ASUS ROG Rapture GT-BE98, respectiv placa video ASUS ROG Matrix GeForce RTX 4090.

Aceasta este echipata cu racire cu lichid din fabrica, fiind conectata la o solutie de tip AIO bazata pe un radiator de 360mm, marcand practic o revenire a legendarei serii ROG Matrix, dedicata in trecut overclockerilor extremi. Practic, seria RTX 3000 nu a beneficiat de o astfel de implementare, insa cei de la ASUS s-au revansat prin lansarea modelului RTX 4090, aceasta fiind de asemenea echipata cu o solutie de transfer termic bazata pe metal lichid, aplicata din fabrica.

ASUS ROG Matrix GeForce RTX 4090 nu s-a lansat inca oficial, drept urmare suntem curiosi care vor fi frecventele de functionare la care va fi tactata placa din fabrica. Tinand cont de sistemul de racire folosit, ar trebui sa avem de-a face cu una dintre cele mai impresionante implementari de RTX 4090 de pe piata.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: