Computex 2024 – Kingston

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2024.

Kingston

 
Kingston au avut un stand inspirat din formatul unei curse de Formula 1, cu soferi generati de AI care prezentau diverse produse noi, dar si produse deja existente in portofoliul gigantului. Astfel, aici am avut ocazia sa vedem pentru prima oara noul standard de memorii CAMM2 pe viu, montat deja pe placi de baza de la ASUS si MSI. In momentul de fata, discutam despre un singur stick, in format dual channel, cu capacitati de pana la 64GB DDR5, primul produs bazat pe aceasta tehnologie fiind Kingston FURY Impact DDR5. Tehnologia este interesanta si de-abia astept sa o testez in practica in momentul lansarii.

La capitolul stocare, noutatile au constat in versiunea rosie a SSD-ului extern Kingston Swift XS1000, testat de noi in urma cu un an, precum si in stick-urile DataTraveler SE9 Gen 3, DataTraveler microDuo 3C, respectiv rapidul DataTraveler Max, un stick USB cu viteze de citire de pana la 1000 MB/s.

Am vazut de asemenea si memoriile Kingston Fury Renegade DDR5 RGB Limited Edition, cu un design special si viteze de functionare de pana la DDR5 8000, disponibile in format non-binar, memoriile Kingston Fury Renegade DDR5 RGB White, dar si un AI PC, construit in colaborare cu studentii de la o universitate din Taiwan. Construit cu SSD-uri speciale Kingston, gandite sa reziste la un volum impresionant de date scrise, PC-ul analizeaza in timp real cei mai importanti parametrii ai masinii de curse, oferind informatii cruciale pentru imbunatatirea performantei acesteia.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: