Computex 2018 – Kingston

Scris de: , in categoria: Stiri, in 13 June, 2018.

Kingston

 
Kingston au aratat la Computex noile SSD-uri NVMe Kingston A1000, precum si noul SSD S-ATA Kingston UV500, despre care veti putea citi in curand un review in paginile LAB501. Am putut vedea de asemenea si memoriile HyperX Predator DDR4 RGB, primul model RGB din portofoliul celor de la Kingston, precum si o serie intreaga de aplicatii embbeded.

Ma refer aici la smart watch-urile Fossil si Michael Kors, construite cu ajutorul solutiilor Kingston, precum si la smart watch-uri pentru copii sau headset-uri Bluetooth bazate pe chip-uri de memorie produse de Kingston. Nu in ultimul rand, am putut admira o serie intreaga de carduri de memorie de mare viteza, precum si stick-uri USB criptate.

Cele mai interesante accesorii, din punctul meu de vedere, sunt hub-ul Kingston Nucleus, care extinde posibilitatile de conectare ale ultrabook-urilor dotate cu conexiune USB Type-C prin adaugarea a doua porturi USB, un port USB 3.1 Type C, un port HDMI si un card-reader. Un alt accesoriu interesant este Kingston Bolt Duo, care permite utilizatorilor de iPhone sau iPad care au probleme cu capacitatea de stocare sa inregistreze fotografii sau materiale video direct pe memoria externa.
 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: