Computex 2024 – Patriot

Scris de: , in categoria: Stiri, in 10 June, 2024.

Patriot

 
Nominalizati la premiile EHA pentru excelenta seria Patriot Viper Xtreme 5, cei de la Patriot au venit anul acesta cu mai multe noutati, incepand evident cu memoriile DDR5. Astfel, am putut vedea in stand seriile Patriot Viper Venom RGB si Non-RGB, cu frecvente de pana la DDR5 7400, Viper Elite 5 TUF Gaming cu frecvente de pana la DDR5 7000, precum si Viper Elite 5 RGB, cu frecvente de pana la DDR5 6200.

Evident, excelentele Viper Xtreme 5 RGB (DDR5 8000) si Viper Xtreme 5 Non-RGB (DDR5 8200) au fost si ele prezente in stand, alaturi de o editie speciala Patriot Viper Xtreme 5 RGB Mpower (DDR5 8000). Pe langa memorii, am vazut doua carcase pentru SSD-uri externe si doua SSD-uri externe noi, SSD-uri PCI-E Gen 5 cu controller Phison, respectiv Maxiotec, precum si o unitate de stocare externa USB 4, capabila de viteze de citire si scriere de pana la 3600 MB/s.

De asemenea, Patriot au aratat si mai multe carduri de memorie de mare viteza, SSD-urile externe pentru telefoane Patriot iLuxeStudio, cu viteze de pana la 1000 MB/s si capacitati de 512GB, 1TB sau 2TB, precum si un produs foarte interesant, mai precis Patriot iLuxe Cube. Acesta are dimensiunile unui adaptor la priza de mici dimensiuni si poate fi conectat intre cablul USB si adaptorul la priza, permitand incarcarea telefonului.

Partea interesanta insa este ca iLuxe Cube face automat back-up incremental datelor de pe telefon, in timp ce acesta sta la incarcat, solutia software a celor de la Patriot permitand definirea de utilizatori, permisiuni si protectii la scriere. Disponibil in capacitati cuprinse intre 128GB si 1TB, Patriot iLuxe Cube este compatibil cu majoritatea telefoanelor echipate cu conector USB-C si este cu siguranta unul dintre cele mai utile si interesante produse pe care le-am vazut la Computex anul acesta, drept urmare este posibil ca in curand sa cititi si un review detaliat pe NEXT.

 

Comentarii

Lasa-ne un comentariu: