Computex 2023 – Patriot

Scris de: , in categoria: Stiri, in 4 June, 2023.

Patriot

 
Vedeta stand-ului celor de la Patriot a fost, evident, kit-ul de memorii Patriot Viper Xtreme 5 RGB, aceastea aflandu-se de altfel si pe lista finalistilor EHA 2023. Pe langa acestea insa, am vazut mentionata si o viitoare versiune non RGB, ceea ce ma duce cu gandul la ceva cu adevarat interesant, precum si seriile Viper Venom DDR5 si Viper Elite DDR5, ambele disponibile in versiuni cu sau fara RGB.

De asemenea, am vazut SSD-uri PCI-E Gen 4 NVMe DRAMless, care sunt numai bune pentru a fi utilizate atat pe PC, dar mai ales in cele mai recente console de pe piata, un bun exemplu in acest sens fiind modelul Patriot Viper VP4300 Lite. Si mai important insa, am vazut un prototip de SSD DRAMless PCI-E Gen 5, produsul retail urmand sa aibe capacitati cuprinse intre 1 si 4TB, respectiv viteze de citire de pana la 12000MB/s.

Totusi, cel mai interesant si mai nou produs a fost SSD-ul PCI-E Gen 5 Patriot Viper PV553, echipat cu un sistem de racire activ care promite sa elimine orice problema legata de caldura ar avea cele mai recente SSD-uri PCI-E 5 in momentul de fata. Bazat pe un controller Phison, acesta promite viteze de citire de pana la 12400MB/s, respectiv viteze de scriere de pana la 11900 MB/s.
 

Comentarii

Un comentariu la: Computex 2023 – Patriot

  1. kvarq a scris pe:

    ce vremuri cu Patriot si Crucial DDR2 & DDR3 :))

Lasa-ne un comentariu: